Personal Trainers & Class Instructors

Fiecare dintre noi este diferit.

De aceea am venit în întâmpinarea clienților BELAQVA printr-un program individualizat, adaptat nevoilor specifice fiecăruia. 
Antrenorul personal îți oferă timp dedicat complet ție, ghidându-te pe traseul cel mai scurt în atingerea obiectivelor fitness.

Care este postura corectă? Ce presupune sportul? O dietă sănătoasă? Câte repetări per exercițiu? Câte antrenamente sunt indicate pe zi? Cum se lucrează corect grupele musculare? La acestea și mult mai multe întrebări vei găsi răspunsuri personalizate.

Personal Trainers BELAQVA Kronwell

Simona Burnichi

Personal Trainer & Class Instructor

Simona susține că succesul provine din pasiune și motivare, elemente cheie pe care așteaptă nerăbdătoare să ți le însușească. Energia pozitivă va facilita îndeplinirea obiectivelor personale fitness. 

Florin Nazare

Personal Trainer

Florin ne transmite un mod eficient de a folosi puterea, manifestată într-un ring de competiție, stimulată de motivare și antrenamente riguroase. Prin intermediul experienței, al disciplinei și motivării născută din linia succesului, Florin Nazare te va conduce pe cel mai scurt drum spre atingerea obiectivelor. 

Gabriel Partin

Personal Trainer

Pasionat de luptele de contact, practicant de Ashihara Karate Centură Neagră 2, Gabriel este exemplul concret al sportivului care a luptat din răsputeri pentru a atinge marea performanţă, prin muncă şi seriozitate. 

Zoltan Csuros

Personal Trainer & Class Instructor

„Îmi plac activitățile solicitante, îmi place intensitatea!” susține Zoli, un antrenor cu o experiență de peste 12 ani. Numeroasele clase de aerobic pe care le practică l-au ajutat în perfecționarea modelului de antrenament personal, orientat în primul rând către rezultat. 

Alexandru Tudoricu

Personal Trainer

 Alex este un împătimit al sporturilor de orice natură, având focus pronunțat asupra fitness-ului pe care îl practică de mulți ani. Cuvântul ce îl definește este “eficiență”. Dacă ai aspirația unui corp suplu și sănătos, cunoștințele teoretice și practice ale lui Alex te vor conduce către rezultatele dorite într-un timp foarte scurt. 

Petre Bulgaru

Personal Trainer & Class Instructor

Petre este campion mondial și sportiv de performanță Ashihara Karate. Numeroasele titluri, împreună cu experiența cursurilor de fitness, TRX și RealRyder atestă performanța sa. Rămâne doar să te convingi singur participând la antrenamente! 

Niculae Cătălin

Personal Trainer

Cătălin a învățat că succesul în această călătorie se naște din perseverență și ambiție. Cu o nutriție potrivită și antrenamente bine puse la punct vă va ajuta să obțineți rezultatele dorite chiar pe măsura așteptărilor. Cu mine, nu doar că vei avea un antrenor personal, ci și un mentor dedicat succesului tău în acest drum fascinant al transformări.”

Andrada Cioacă

Personal Trainer

Sportivă de scrimă de performanță, Andrada este pasionată de fitness și transformări ale stilului de viață. Prin disciplină, antrenamente eficiente și intense, împreună cu o nutriție corectă, te va ajuta să obții rezultatele dorite la capacitatea ta maxima. Aceasta susține cu tărie că echilibrul și motivația sunt, de asemenea, aspecte esențiale în călătoria ta către îndeplinirea obiectivelor.

Personal Trainers BELAQVA Coresi

Vlad Zen

Personal Trainer & Class Instructor

Vlad are un stil dinamic și preferă să țină oamenii în „priză”. Antrenamentele sale eficiente vizează atât o condiție fizică optimă, cât și starea de spirit.

Andrei Pușcaș

Personal Trainer & Class Instructor

Cu o experiență de 15 ani în domeniul sportiv, altruist și ambițios, Andrei te poate ajuta și motiva să obții rezultatele fizice dorite. 

Henrietta Szasz

Personal Trainer

 „Sunt specializată ca antrenor personal și îmi desfășor activitatea cu determinare și implicare. Consider că sportul este garantul sănătății fizice și ajută la dezvoltarea armonioasă a corpului.” 

Mihaly Bartha

Personal Trainer

Mishy face parte din echipa de antrenori personali BELAQVA de 4 ani. În cei 14 ani de practică, a ajutat mulți oameni să își atingă scopul dorit. Consideră că un corp sănătos este la fel de important ca o minte sănătoasă. 

Maria Ciore

Personal Trainer

„Antrenamente fizice, echilibru, determinare – toate sunt în strânsă legătură pentru a arăta și a te simți sănătos.
Antrenorul este omul care ți se potrivește pe drumul pe care alegi să îl faci spre aceste obiective.” 

Florin Zărnescu

Personal Trainer

Florin este adeptul și promotorul unui stil de viață activ și sănătos. Pune accent întotdeauna pe perseverența în menținerea unui program nutrițional diversificat și a unui ritm riguros al activității fizice. 

Ana Beraru

Hidrokinetoterapeut

Ana Beraru este hidrokinetoterapeut pentru copii și adulți. Îi place să își vadă pacienții, indiferent de vârstă, zâmbind după recuperare, plini de energie și mai pozitivi. Oferă o gamă variată de servicii, inclusiv kinetoterapie la domiciliu, hidrokinetoterapie, Yumeiho, masaj terapeutic, Theragun și aplicare de benzi kinesiologice.

Adrian Dumitrașcu

Personal Trainer

Antrenor personal și luptător în trupele speciale, Adrian își dedică timpul sportului. Antrenamentele lui se concentrează atât pe îmbunătățirea performanțelor sportive, stretching FNP, readaptarea motrică, cât și pe exercițiile dedicate proaspetelor mămici.

Bogdan Iurcan

Personal Trainer & Class Instructor

Un sportiv dedicat, Bogdan practică sport de peste 17 ani, iar de 8 ani a început să ofere și antrenamente personale.
Bogdan este un absolvent al Academiei Fitness Scandinavia și se bazează în primul rând pe modelul de antrenament funcțional. 

Melinda Szabo

Personal Trainer

Melinda este un antrenor personal dedicat și pasionat de fitness cu o experiență solidă de 17 ani în domeniu.  Cu o diplomă în medicină și calificări în nutriție, aceasta îmbină cunoștințele medicale și nutriționale cu expertiza în fitness pentru a oferi un antrenament personalizat și eficient fiecărei persoane în parte.

Cosmin Petier

Personal Trainer

 „Abordarea mea asupra antrenamentelor personale este una profesionistă, departe de a fi banală și presupune multă experiență și ani de studiu, iar tu vei avea acces la toate cunoștințele mele.  Comunicarea și dorința de a învăța atât în timpul orelor cât și în afara sălii sunt necesare progresului tău, nu lăsăm nimic la voia întâmplării!” 

Adriana Filip

Personal Trainer

Mișcarea și sănătatea au fost mereu pasiunile Adrianei.
A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport la Universitatea Transilvania, ulterior devenind antrenor personal certificat de Fitness Scandinavia. Cu mai mult de 10 ani experiență, Adriana te ghidează către atingerea obiectivelor tale fitness. 

Dragoș Ruszuly

Personal Trainer & Class Instructor

„De mic am iubit sportul și visam la performanțe, însă nu mă simțeam bine în corpul meu. Asta, până am început schimbarea care m-a adus astăzi aici, în punctul în care îmi place enorm să ajut persoane care își doresc să facă mișcare. Prin muncă și perseverență am reușit să particip la competiții de fitness din experiența cărora am învățat multe lucruri despre capacitatea corpului uman. Astfel, îmi doresc să pun în aplicare experiența mea și cunoștințele pe care le-am acumulat pe parcursul evoluției mele în fitness pentru a atinge scopurile fiecărei persoane cu care lucrez. Orice este posibil atât timp cât îți dorești! „

Alyona Kondratenko

Personal Trainer & Class Instructor

 I love what I do! I love working with people, not just bodies. I love your emotions, smiles, sparkle in your eyes, thirst for change and joy coming from within! Training is not a routine, but time for yourself! With me, you will love the feeling of your working muscles, fitness will become an integral part of your life, and in gratitude for your efforts, you will get a healthy and functional body. I am glad to be useful to you here and now.”  

Alyona speaks English and Ukrainian.

Cătălin Tătulescu

Personal Trainer

Fost jucător profesionist de baschet la Steaua București, juniori și seniori, absolvent al Facultății de Drept și certificat ca antrenor personal de fitness. Cu peste 10 ani de experiență ca antrenor personal de fitness în Brașov.

” Sunt un profesionist, care prin competențele dobândite în domeniul fitnessului, anatomiei, fiziologiei și nutriției, îți voi concepe cel mai potrivit program de antrenament și o dietă adecvată.” 

 

Alexandru Stoian

Personal Trainer

 „La finalul adolescenței am ajuns supraponderal, cu obiceiuri alimentare nesănătoase și compulsive, ceea ce a creat o dezordine la fel de mare în toate celelalte aspecte ale vieții. În urmă cu 11 ani am decis să îmi formez o disciplină cu antrenamentele fizice și să învăț bazele nutriției adecvate. 

După ce în primul an am slăbit 20 de kilograme, am hotărât să profesez ca instructor de Fitness, pentru a-mi împărtăşi cunoștințele și cu alte persoane care doresc să își transforme viețile.

În cadrul antrenamentelor mele de Personal Training mă axez pe mobilitate, îmbunătățirea posturii, tonifiere și dezvoltare musculară, eliminarea tensiunilor fizice cauzate de ritmul cotidian sedentar (stat la birou, în mașină etc.), precum și schimbarea către o alimentație echilibrată și sănătoasă.” 

Cosmin Florea

Personal Trainer

„Mens sana in corpore sano!

De la vârsta de 7 ani am mers în gând cu aceste cuvinte. Nu există nu se poate, este doar lipsa de disciplină în a avea un stil de viață sănătos!

Antrenamentele pe care le ofer sunt foarte diversificate în funcție de necesitățile, obiectivele și preferințele fiecăruia.
Atât funcționale cât și cu greutăți și pentru orice scop: hipertrofie musculară, slăbire, tonifiere, recompoziție corporală, stil de viață sănătos, pregătiri competiționale și sportive!

Cosmin oferă plan nutrițional personalizat plus suplimentație, dacă este cazul!” 

George Toma

Personal Trainer & Les Mills Instructor

În adolescență am început să mă “joc” prin sălile de fitnes și spun asta pentru că la vremea aceea nu respectam întocmai un plan de antrenamente deși visam la un corp perfect iar alimentația mea era foarte departe de un plan alimentar adecvat unor astfel de rezultate fizice. Acum 4 ani am pornit în călătoria de transformare cu peste 100 Kg, alimentație haotică și puțin somn.

Astăzi Fitness-ul pentru mine nu mai este doar o pasiune, ci o prioritate și doresc să devină principala ocupație. Eu am reușit și sunt pregătit să îți demonstrez că vei reuși și tu! Te aștept în fiecare seară la Belaqva Active Wellness în incinta Coresi să descoperim împreună cea mai bună variantă a ta.

Roxana Vieru

Hidrokinetoterapeut

Am ales să combin două pasiuni mai vechi, înotul și kinetoterapia, astfel sunt specialistă în recuperarea în apă.

Ca fostă înotătoare de performanță, îmi place sentimentul de libertate și senzația de alunecare prin apă. Îmi place provocarea fizică și mentală de a te aduce în cea mai bună formă a ta.

Mădălina Ozărnică

Personal Trainer

Mădălina este antrenor de fitness cu peste 6 ani de experiență, pasionată de transformarea stilului de viață și de atingerea obiectivelor. Motivată și dedicată, aduce noi provocări în fiecare antrenament și se concentrează pe obținerea rezultatelor.

Având cunoștințe solide în fitness și nutriție, este pregătită să te ajute să-ți atingi potențialul maxim și să faci din fitness un stil de viață.

Class Instructors Kronwell & Coresi

Antrenează-te alături de instructorii noștri profesioniști.

În fiecare săptămână organizăm zeci de clase care te vor umple de energie și te vor ajuta să-ți menții condiția fizică.

Mihaela Opria

Class Instructor (Kronwell & Coresi)

Mihaela este întruchiparea energiei echipei Belaqva și o figură foarte cunoscută în domeniul fitness-ului din Brașov, cu o experiență de peste 20 ani în lumea fitness-ului. Vă așteptăm la clasele de Steel Jump, Taining și Tonic alături de Mihaela pentru doza esențială de energie și tonifiere.

,,Mișcarea este foarte importantă. Ar trebui să fie o regulă de viață. Fiecare persoană ar trebui să își facă timp pentru mișcare, pentru că înseamnă sănătate.“

Rotariu Mihaela

Class Instructor (Kronwell & Coresi)

Mihaela a studiat timp de 7 ani Hatha Yoga și Aerial Yoga la Torino în Italia și e maestru pe Reiki. Pentru Mihaela yoga este simplitate, conştientizarea diferenţei dintre adevăr și percepţie. De altfel înseamnă  bucurie, speranţă, somnul bun, starea de bine, liniştea, calmul, iubirea, recunoştinţa, compasiunea, răbdarea, acceptarea, bunătatea, umorul, serenitatea şi recunoştinţa.

Vă așteptăm la clase, alături de Mihaela, să descoperiți împreună multiplele beneficii pe care le aduce Yoga pentru trup, minte și suflet.

Ujică Ioana

Class Instructor (Kronwell & Coresi)

 Ioana își motivează și antrenează cursanții pentru a-i ajuta să urmeze programele în siguranță și eficiență. Cu o experiență în fitness de peste 10 ani, are competenţe specifice privind: pregătirea activităţii de instruire și crearea coregrafiilor pentru programele de Real Ryder și Tonifiere.

“A fi instructor Fitness este mai mult decât o meserie, este o vocație care pornește din inimă și continuă cu motivație și cu atenție permanentă asupra tuturor aspectelor fizice și psihice care construiesc un corp armonios, o minte ageră și un organism sănătos.”

Claudia Torcea

Les Mills Instructor (Kronwell)

Claudia Torcea  este instructor de fitness cu o experiență impresionantă de peste 12 ani în domeniul sportiv, demonstrând o pasiune profundă și un angajament de neclintit față de fitness și sănătate.

,,Vă încurajez să participați la una dintre clasele Les Mills pentru a experimenta din plin energia pozitivă și entuziasmul pe care le aduc în fiecare sesiune. Deoarece cu mine, „zambesti și este mai usor!” Ne vedem la sala!

Rău Mădălina

Class Instructor (Kronwell)

Pasionată de sport de mulți ani, Madălina a investit timp, efort și pasiune în toate antrenamentele sale.  Aceasta se dedică îmbunătățirii performanțelor sportive și sănătății, inspirându-i și pe ceilalți să i se alăture în lupta împotriva stresului, nervozității și kilogramelor în plus, pe bicicletă. 

Real Ryder îmbunătățește rezistenta, dezvoltă echilibrul și coordonarea întregului corp. Te așteptăm la o clasă de RealRyder alături de Mădălina.

Marian Munteanu

Class Instructor(Coresi)

Marian a transformat o simplă curiozitate despre lumea sportului în cea mai mare pasiune a sa. Fiecare clasă pe care o conduce devine o sursă de eliberare și motivare pentru a vă depăși limitele.

 ,, O oră, o oră și jumătate pe zi de antrenament, va aduce satisfacţie și bineînţeles, va reduce semnificativ nivelul bolilor. Sportul îți va schimba mentalitatea, îți va hrăni creierul, sufletul, iar trupul în sine va deveni un „supererou”. Ajută-ți trupul așa cum și el te ajută pe tine!”

Make real results happen!

Antrenament. Motivație. Rezultate.
Scroll to Top