Remodelare Corporală

Obține rezultate impresionante prin intermediul tehnologiilor inovatoare de înaltă performanță - radiofrecvență, biostimulare, endermologie, iluminare cu puls intens - și cu ajutorul protocoalelor internațional recunoscute - Biologique Recherche și Aromatherapy Associates.

Beauty that looks like you.

Oferim rezultate accelerate și personalizate adăugând tehnologie performantă la terapiile noastre de înaltă calitate. Tratamentele tehnologice de remodelare si antiaging non-invazive pentru față și corp sunt complet adaptate la dorințele tale speciale și la angajamentul nostru de a le face realitate. Sigure, durabile și naturale. Valorizăm, lucrăm pentru și susținem cerințele unei viziuni asumate și conștiente asupra frumuseții și sănătății.

BIOSTIMULATION
| BY ULTRATONE FUTURA PRO

 Plan complet personalizat care îți îmbunătățește sănătatea, în timp ce lucrează abdomenul, tonifiază fesele și remodelează picioarele. Programe de bioenergie și remodelare care tonifiază corpul, bazate pe ani îndelungați de studii, ce includ biostimulare, microcurenți, electropurație, ultrasunete, cavitație și cromoterapie.

FACE 200 lei | BODY 320 lei 

Preț la ofertă – 10 ședințe de remodelare corporală la 1000 Lei.

Regulamentul campaniei poate fi accesat: belaqva.com 
Ofertă valabilă: 20.05.2024 – 15.08.2024

RADIOFREQUENCY
| BY INDIBA DEEP CARE

Obține rezultate excelente cu programele noastre de radiofrecvență monopolară pentru fermitatea pielii, eliminarea celulitei și pentru a dobândi o formă armonioasă a feței și a corpului. Diferitele protocoale ajută la descompunerea depozitelor de grăsime, încurajarea drenajului toxinelor, îmbunătățirea metabolismului, stimularea producției de colagen și oxigenarea celulelor și a țesutului.

FACE 200 lei | BODY 320 lei

ENDERMOLOGY
| BY LPG ALLIANCE

Protocoale concepute pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea corpului în mod natural, prin stimuli trimiși către celule, care acționează ca o mână de ajutor. Tehnologie corporală care acționează simultan pentru a elibera grăsimea localizată încăpățânată, cât și pentru a oferi pielii un aspect plăcut. Tehnologie facială care stimulează celulele să ajute fibroblastele să producă colagen pentru fermitate, elastină pentru suplețe și acid hialuronic pentru volum și hidratare.

FACE 160 lei | BODY 210 lei

Scroll to Top