Spa by BELAQVA

SCROLL DOWN

Susținem expresivitatea pură,
esența unei vieți ghidate de performanță.

O destinație luxuriantă de 2400 de m2, împărțită pe 3 etaje: strenght & cardio, pool & thermarium și spa treatments unde potențialul tău este în lumina reflectoarelor.

BELAQVA înseamnă frumusețe a apei, ale cărei forme și proprietăți uimitoare își propun să returneze un trup întregit fizic, mental și emoțional.

Focusul nostru este orientat asupra confortului. Dorințele și așteptările clienților noștri reprezintă ghidul nostru spre o gamă de servicii impecabile.

Piscina & Thermarium

Cabina de sare Thalasso

Sauna finlandeză

Frigidarium

Baia de aburi

Camera de relaxare

Masaje & Tratamente

Remodelare corporală

Epilare definitivă

Descoperă serviciile și tarifele Belaqva

Biologique Recherche & Babor

Servicii BELAQVA SPA

La Spa by BELAQVA, vă punem la dispoziție servicii de înaltă calitate pentru a vă bucura de o experiență unică de răsfăț și relaxare. Spa-ul nostru complet dotat oferă o gamă largă de facilități premium, de la piscină interioară, jacuzzi și Thermarium, până la tratamente corporale și faciale revoluționare.  

Specialiști

Echipa noastră de specialiști în frumusețe este aici pentru a vă ghida printr-un proces personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor dumneavoastrăFiecare tratament este conceput pentru a vă evidenția frumusețea naturală și a vă oferi o senzație de relaxare și revitalizare.

Descoperă broșura

Alege pachetele noastre personalizate – masaje, remodelări corporale, terapii pentru toate tipurile de piele și experiențe multi tratament. Obține rezultate impresionante prin intermediul tehnologiilor inovatoare de înaltă performanță.

Contactați-ne pentru detalii

Contactați-ne pentru a vă oferi mai multe detalii cu privire la produsele și serviciile noastre.

Noutăți din Spa Belaqva

Scroll to Top