Termeni și condiții

Stimați oaspeți,

Echipa BELAQVA Spa and Wellness dorește să profite de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru decizia de a deveni membrul nostru. Vă invităm să vă bucurați de facilitățile oferite în centrul nostru Spa & Wellness și sperăm că timpul petrecut aici va fi atât relaxant, cât și revigorant.

Una dintre dorințele noastre este să creăm o experiență remarcabilă pentru oaspeții noștri, de aceea vă rugăm să luați în considerare recomandările noastre. Dacă vă putem ajuta în continuare cu informații despre facilități, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Ținem mereu cont de confortul clienților noștri, astfel recepția BELAQVA Spa and Wellness vă va pune la dispoziție prosoape proaspete și/sau halate, care vor fi incluse în prețul serviciilor selectate. Va fi alegerea dumneavoastră dacă doriți să beneficiați de utilizarea lor. După folosirea prosoapelor/halatelor BELAQVA Spa and Wellness, vă rugăm să le returnați la recepție, în zonele special desemnate.

Deoarece respectăm și protejăm intimitatea oaspeților noștri, vă rugăm să nu faceți fotografii / să nu înregistrați imagini care ar putea crea un disconfort pentru ceilalți oaspeți.Credem cu tărie că BELAQVA Spa and Wellness oferă o evadare de la stres și rutinele zilnice. Rugăm frumos oaspeții să păstreze zgomotul la un nivel minim și să nu folosească telefoanele mobile, tabletele și laptopurile în interiorul centrului wellness. Mai mult, realizăm importanța menținerii conexiunii cu lumea exterioară, totuși, vă rugăm să vă asigurați că comportamentul dumneavoastră nu deranjează ceilalți oaspeți.

Ne-am dedicat timpul pentru a dezvolta un concept care oferă o gamă complexă de facilități și produse, concepute pentru a îmbunătăți starea dumneavoastră fizică și sănătatea personală. Suntem mereu deschiși la sugestii și la îmbunătățirea calității serviciilor oferite. Prin urmare, ne-am dori să putem conta pe sprijinul dumneavoastră. Vă rugăm să nu permiteți consumul sau vânzarea acelor produse interzise care pot pune în pericol sănătatea dumneavoastră în cadrul Centrului BELAQVA Spa and Wellness.

Vă rugăm frumos să acordați atenție utilizării facilităților și să respectați toți oaspeții noștri pe durata sesiunii dumneavoastră de antrenament, în scopul de a preveni orice accident care ar putea duce la căderea greutăților, ruperea unui scripete, a unui cablu sau a oricărui alt element similar. Totodată, vă recomandăm să aveți grijă permanentă în timpul antrenamentului (în special când folosiți greutăți, să adaptați viteza la alergare, să controlați durata, etc.) și să îl adaptați stării dumneavoastră fizice, în scopul de a preveni orice posibile consecințe neintenționate.

Pentru a vă asigura o sesiune de antrenament eficientă, echipa de fitness și terapeuții BELAQVA Spa and Wellness descurajează consumul de alcool, atât înainte, cât și după sesiunea dumneavoastră de antrenament.

Ne dorim ca oaspeții noștri să se bucure de facilitățile BELAQVA Spa and Wellness și de standardele ridicate oferite, așadar vă rugăm să utilizați echipamentele și facilitățile având în  vedere motivele pentru care au fost puse la dispoziția dumneavoastră și vă rugăm să ne anunțați cu privire la orice deteriorare sau deficiențe tehnice ale echipamentelor și caracteristicilor noastre.

Dorim să vă asigurăm că vom investiga în cel mai prompt mod posibil orice raport privind dispariția bunurilor dumneavoastră valoroase. Pentru a limita orice fel de pierdere sau daune, vă punem la dispoziție spații de depozitare la recepțiile BELAQVA Spa and Wellness, împreună cu vestiare securizate controlate printr-o brățară de control a accesului, care vă va fi alocată în prezența dumneavoastră. Vă rugăm să folosiți toate aceste facilități de depozitare a bunurilor valoroase.

Echipa noastră va aprecia orice notificare cu privire la obiectele găsite în centrul nostru, în scopul de a le returna proprietarilor legitimi.

Deoarece ne dorim să menținem standarde ridicate de calitate, curățenie și siguranță pentru toți oaspeții noștri, echipa BELAQVA Spa and Wellness recomandă cu insistență purtarea unei echipamente adecvat pentru antrenamentul în interior. Mai mult, vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile afișate pentru fiecare facilitate în parte. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în menținerea standardelor de curățenie în cadrul centrului nostru.

Deoarece ne concentrăm pe satisfacția clienților și pentru că meritați întreaga noastră atenție, vă recomandăm să ajungeți cu cel puțin 15 minute înainte de programarea dumneavoastră. Facând acest lucru, nu vom fi nevoiți să scurtăm durata rezervării dumneavoastră sau să amânăm alți oaspeți cu programări ulterioare.

 Deoarece fiecare dintre facilitățile oferite în cadrul BELAQVA Spa and Wellness are indicații și contraindicații de sănătate diferite, vă rugăm să citiți cu atenție avertismentele și recomandările de utilizare. Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință orice probleme medicale.

Vă rugăm să aveți în vedere că facilitățile și serviciile oferite la BELAQVA Spa and Wellness sunt bazate pe cardul de membru. Acest card nu poate fi transferat altor persoane și va fi valabil pentru perioada convenită după ce a fost emis. Vă rugăm frumos să prezentați cardul BELAQVA Spa and Wellness la recepție ori de câte ori utilizați facilitățile din centrul nostru. Mai mult, în caz de pierdere, vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil.

Politica noastră de anulare implică o notificare de 24 de ore pentru serviciile pentru o singură persoană și 48 de ore pentru rezervările de grup.

Scopul nostru principal este ca toți oaspeții noștri să se bucure de experiența Belaqva. Având acest lucru în vedere, vă rugăm să vă asigurați că ceilalți oaspeți nu sunt deranjați, deoarece dorim să oferim siguranță și confort tuturor. În cazul nerespectării recomandărilor noastre de mai sus și/sau cauzării unor inconveniente create pentru ceilalți oaspeți, în ceea ce privește siguranța, confortul și intimitatea, ne rezervăm dreptul de a anula membrirea dumneavoastră și de a refuza cereri viitoare venite de la oaspeți care nu respectă această etichetă a BELAQVA Spa and Wellness.

Scroll to Top