Cel mai diversificat program de clase!

Antrenează-te alături de instructorii noștri profesioniști.
  În fiecare săptămână organizăm zeci de clase care te vor umple de energie și te vor ajuta să-ți menții condiția fizică.

Rezervă-ți online locul la clasele noastre de aerobic și RealRyder de la BELAQVA ACTIVE WELLNESS.

  • Dă click pe butonul REZERVĂ din dreptul clasei care te interesează.
  • În formularul care se deschide completează-ți adresa de e-mail și codul PIN primit de la recepție atunci când ți-ai făcut cont de membru.
    Ți-ai uitat codul PIN? Nicio problemă, îl poți reseta aici.

Orar Clase BELAQVA Coresi

Orar Clase BELAQVA Kronwell

VREI SĂ
ANULEZI REZERVAREA LA O CLASĂ?

Știm că planurile se mai schimbă. De aceea te rugăm să-ți anulezi rezervările la clasele la care nu mai poți participa. Astfel vei evita să primești penalizări. Pentru a anula o rezervare, te rugăm să completezi formularul de mai jos cu adresa ta de e-mail, codul PIN și numărul rezervării, pe care îl poți găsi în e-mailul de confirmare a

Știai că îți poți anula rezervările și cu aplicația noastră de mobil?

Aplicația noastră de mobil este gratuită pentru toți membrii BELAQVA : poți face rezervări la clasă, anulezi rezervările ușor, vezi oricând contractele și facturile tale, îți poți verifica detaliile abonamentului tău, îți poți cumpăra abonament online și ai cardul de membru direct în aplicație.

Ai făcut rezervarea folosind contul SANOPASS?

Dacă ai folosit contul tău de membru SANOPASS pentru a efectua o rezervare la o clasă, poți să anulezi rezervarea folosind link-ul de anulare trimis în emailul de confirmare a rezervării.

Clase Active Wellness

Yoga

Clasa de Yoga este locul în care poți explora conexiunea profundă dintre corp, minte și suflet. Cu rădăcini adânc în înțelepciunea tradițională indiană, yoga este mult mai mult decât o simplă activitate fizică – este o călătorie spre descoperirea sinelui și a echilibrului interior. Cu o combinație de poziții și tehnică de respirație, Yoga îți oferiă o cale către liniștea minții și flexibilitatea corpului. Indiferent dacă ești începător sau avansat, vei găsi în această clasă un sanctuar de regăsire și relaxare. Într-o atmosferă primitoare, vei părăsi sala cu o stare de bine și echilibru. 

Hatha Yoga

Clasa de Hatha yoga are scopul de a relaxa corpul și mintea simultan, prin poziții de yoga care aduc echilibrul. 

Hatha Yoga reprezintă o ramură specifică a sistemului yoga. Hatha yoga este o formă de yoga care se concentrează în principal pe posturile fizice (asane) și pe tehnici de respirație (pranayama). Termenul „hatha” provine din limba sanscrită și înseamnă „forță” sau „voință”. Practica Hatha Yoga implică îmbinarea acestor asane și tehnici de respirație pentru a echilibra energia vitală (prana) din corp și pentru a pregăti organismul pentru meditație.

Aerial Yoga

 O clasă potrivită să antreneze intregul corp. Care combină elementele tradiționale ale yoga cu acrobație și antrenamentul pe hamace suspendate. Această formă unică de yoga îți permite să experimentezi posturile și tehnicile yoga într-un mediu suspendat, oferind beneficii suplimentare și o perspectivă nouă asupra practicii. 

Cu ajutorul hamacului se asigură alinierea corecta a corpului, fără a pune presiune pe coloană. 

Steel Training

Este o formă de antrenament cu greutăți, avand o structura simpla si intensă, concepută pentru a antrena fiecare grupă musculară pe rand și în care se folosesc bare sau echipamente de oțel pentru a îmbunătăți forța musculară, rezistența și tonusul. Clasa de Steel training  implică o varietate de exerciții care utilizează bare și greutăți, precum gantere, haltere, bare de ridicat, plăci de greutăți etc. Aceste exerciții sunt proiectate pentru a lucra diferite grupe musculare, contribuind la dezvoltarea musculară și la creșterea forței. 

Steel Tonic

Descoperă puterea și energia la clasa de Steel Tonic, unde o să ai parte de ardere eficientă a grăsimilor și tonifierea tuturor grupelor musculare într-un singur antrenament. Participând la clasele de Steel Tonic vei putea observa în special cum zona picioarelor și a fesierilor devine mult mai tonifiată și mai bine conturată. 

De asemenea clasa de Steel tonic îmbunătățește considerabil activitatea cardiovasculară, postura și coordonarea, stimulează arderea grasimilor și îmbunătățește tonusul general. Oferă diversitate și structură în antrenament.

Steel Jump

Steel Jump este un sistem de antrenament care folosește  trambulina ca element principal pentru o sesiune de antrenament integrală. Steel Jump  este o clasă în care mișcarea prin sărituri este folosită cu scopul de a efectua un antrenament cardiovascular, incluzând în același timp elemente de antrenament muscular, îmbunătățirea echilibrului și accelerarea metabolismului, profitând astfel la maximum de utilizarea trambulinei. Steel Jump este o clasă distractivă, sigură și motivantă care oferă numeroase avantaje și beneficii atunci când este practicată în mod regulat. 

Tonifiere

La clasele de tonifiere se lucreaza grupele mari de muschi: abdomenul, spatele, bratele și picioarele. Clasa de tonifiere este un antrenament fizic conceput pentru a vă ajuta să vă întăriți și să vă tonifiați musculatura corpului. Această clasă este foarte populară, iar antrenamentele pot fi adaptate pentru participanții de toate nivelurile. Clasele de tonifiere au un set variat de exerciții și obiective, dar scopul principal este dezvoltarea și definirea mușchilor, creșterea rezistenței musculare și îmbunătățirea tonusului muscular. 

Pentru un corp bine definit, vă așteptăm la clasă. 

Funcțional

Cu acest tip de antrenament îți începi ziua cu un plus de energie care îți va stimula muschii să lucreze împreună. Antrenamentul funcțional se concentrează pe dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților și capacităților funcționale ale corpului. În loc să se concentreze doar asupra izolării mușchilor individuali, antrenamentul funcțional implică întregul corp în mișcare și se concentrează pe activitățile pe care le desfășurați în viața de zi cu zi. Acesta pune accent pe mobilitate, flexibilitate, forță, coordonare, echilibru și rezistență, creând astfel un corp mai puternic și mai pregătit pentru orice provocare.

Abs & Glutes

Clasele de Abs & Glutes îți vor tonifia și sculpta zona centrală a corpului de la mușchii abdominali până la fese și coapse. Totodată te ajută să îți îmbunătățești forța, flexibilitatea, rezistența și să obții un corp de invidiat. Această clasă este concepută pentru a viza două zone importante ale corpului, contribuind la dezvoltarea unui abdomen mai puternic și la sculptarea unei zone a feselor mai tonifiate și ferme.

Abs Six Pack

A spus cineva abdomen plat cu 6 pătrățele? Clasa de Abs Six Pack este un antrenament perfect care se concentrează asupra mușchilor abdominali și care contribuie la dezvoltarea unui abdomen bine tonifiat și definit. Instructorii noștri profesioniști vor fi alături de tine la fiecare pas pentru a-ți oferii sfaturile necesare pentru a obține un abdomen definit. Cu siguranță este necesar să menții și un regim alimentar sănătos, care să reducă grăsimea corporală.

Hiit

Un tip popular de antrenament care se concentrează pe intervale scurte și intense de exerciții, alternând cu perioade de odihnă sau exerciții la intensitate redusă. Clasele de HIIT pot include o gamă variată de exerciții, cum ar fi sărituri, genuflexiuni, flotări, sprinturi, lovituri cu gantera, sărituri pe cutie și multe altele. Variația exercițiilor menține antrenamentul interesant și poate lucra mai multe grupe musculare. 

Kango Jumps

Descoperă energia și distracția cu clasa de Kango Jumps. Această clasă  nu se limitează doar la o zonă a corpului, exercițiile sale lucrează intens fiecare grupă musculară a corpului. Cu greutăți de 2 kg în fiecare picior, vei simți cum mușchii tăi se activează și lucrează împreună.  Clasa de Kangoo Jumps este pentru toată lumea, indiferent de nivelul de fitness sau de vârstă. Fie că ești începător sau că îți dorești să aduci o notă fresh rutinei tale de antrenament, instructorii noștri te vor ajuta la fiecare pas cu instrucțiunile necesare. 

RealRyder

O nouă experiență de indoor cycling care îți va crește motivația, forța și rezistența fizică. Bicicletele Real Ryder sunt mai mult decât biciclete de ciclism indoor tradiționale. Acestea sunt proiectate pentru a se înclina lateral în timpul pedalării, replicând mișcarea reală a bicicletei. Pe măsură ce te înclini și te miști pe bicicletă, vei implica întregul corp – picioare, trunchi, brațe și core. Astfel, vei lucra la tonifierea și dezvoltarea tuturor grupelor musculare. Real Ryder este un mod excelent de a arde calorii și de a-ți îmbunătăți sănătatea cardiovasculară.

Zumba

Distracție și energie în mișcare! 

La această clasă, o să iei parte la o explozie de ritmuri antrenante și dansuri care îți fac inima să bată mai tare în ritm de muzică. Zumba se distinge prin atmosfera sa distractivă și pozitivă. În timpul unei clase de Zumba, vei dansa pe muzică ritmată, vei urma coregrafii simple și vei arde calorii în timp ce te distrezi. Te așteptăm la clasă alături de instructorii nostri pentru o experiență de dans incredibilă, învățând și făcând mișcare în același timp. 

Glutes

 Pentru fese puternice și picioare de invidiat, acest antrenament intens este perfect pentru dezvoltarea și tonifierea musculaturii. Clasa de Glutesi este concepută în principal pentru a lucra mușchii fesieri. Acești mușchi sunt esențiali pentru stabilizarea șoldurilor și a spatelui inferior, pentru îmbunătățirea posturii și pentru realizarea mișcărilor de bază, cum ar fi mersul și ridicarea. Clasele de Glutes includ o varietate de exerciții, cum ar fi genuflexiuni (squat-uri), fandări, ridicări laterale ale picioarelor, exerciții cu greutăți și multe altele. Aceste exerciții sunt concepute pentru a lucra diferite părți ale mușchilor fesieri și picioarelor.

Stretching

 Scopul principal al antrenamentului de Stretching este de a îmbunătăți raza de mișcare a articulațiilor, precum și de a relaxa și de a întinde mușchii tensionați. Acest tip de antrenament contribuie la reducerea tensiunii musculare, la îmbunătățirea mobilității articulațiilor și la prevenirea leziunilor. Cu fiecare mișcare delicată, îți eliberezi mușchii de tensiune și îi oferi corpului libertatea de a se exprima.

Tabata

Clasa de Tabata este o modalitate eficientă de a-ți îmbunătăți condiția fizică și de a arde calorii, oferind în același timp un antrenament intens și variat. Cu intervale intense de doar 4 minute, îți vei revigora corpul și îți vei accelera metabolismul. Scopul principal al claselor Tabata este de a lucra la intensitate maximă în timpul perioadelor de lucru. Acest lucru ajută la creșterea ratei metabolice și la arderea caloriilor într-un timp scurt.

Weekend Workout

În fiecare weekend instructorii noștri te vor surprinde cu o clasă spontană la alegere. Dacă ești curios și îți place să răspunzi pozitiv fiecărei noi provocări te așteptăm în fiecare weekend să îți testezi limitele și să îți iei doza proaspătă de energie și forță. 

Fit Box

Descoperă puterea și adrenalina la clasa de Fit Box. O formă intensă și antrenantă care combină elemente din box cu exerciții de fitness pentru a oferi o experiență completă de antrenament. Aici, vei avea ocazia să îți dezlănțui energia și să te antrenezi ca un adevărat campion. Vei învăța mișcări spectaculoase în jurul sacului de box și vei combina lovituri puternice de pumni și lovituri de picioare. Această formă de antrenament îți va îmbunătăți coordonarea, îți va crește forța de lovire și îți va dezvolta viteza de reacție și te va ajuta să arzi caloriile și să scazi în greutate.

TRX

Cu antrenamnetul de TRX, fiecare exercițiu devine o provocare captivantă, iar rezultatele sunt uimitoare.  Antrenamentul TRX folosește greutatea corpului tău pentru a-ți construi mușchii și a-ți îmbunătăți rezistența. Este perfect pentru toți cei pasionați de fitness și dornici să atingă noi niveluri de performanță.În cadrul acestui tip de antrenament sunt necesare suspensiile în cârlig. Cu ajutorul acestor suspensii TRX, poți efectua exerciții care lucrează toate grupurile musculare ale corpului, inclusiv mușchii membrelor superioare și inferioare, mușchii trunchiului și mușchii centurii pelviene.

Circuit

 La clasa de Circuit o să aveți parte de un antrenament intens de cardio și de tonifiere la maxim. Este antrenamentul perfect pentru a vă pune la încercare rezistența și forța musculară. În cadrul clasei întâlniți o varietate de exerciții care sunt executate cu ajutorul accesoriilor precum stepul, kettlebellul, ganterele, barele, saltea, sau greutatea propriului corp.

Intense Circuit

Antrenează-ți întregul corp la intensitate maximă! Acest tip de antrenament implică efectuarea unei serii de exerciții diverse, fără pauze lungi între ele, pentru a arde calorii într-un mod rapid și eficient.

Pump Your Body

Crește-ți forța și rezistența cu Pump Your Body.

Începe-ți ziua în stil mare cu un antrenament intens de tonifiere în care lucrezi principalele grupe musculare. În cadrul clasei Pump Your Body, vei utiliza gantere sau greutăți pentru a efectua o serie de exerciții pentru diferite grupuri musculare ale corpului. Exercițiile pot include genuflexiuni (squat-uri), ridicări ale umerilor, biceps curls, triceps extensions, și multe altele. Acest antrenament poate duce la creșterea forței musculare, a masei musculare și la obținerea unui aspect tonifiat.

Total body strength

Clasa Total Body Strength  implică utilizarea de greutăți libere, gantere, aparate de antrenament cu greutăți sau alte accesorii pentru a crea rezistență și a dezvolta musculatura. Exercițiile de forță pot include genuflexiuni, împins cu gantera, ridicări de greutăți, flotări, tracțiuni, și multe altele. Acest tip de clasă își propune să lucreze toate grupele musculare majore, inclusiv mușchii membrii superiori, mușchii membrii inferiori, mușchii centurii abdominale și mușchii spatelui. 

Scroll to Top