Tratamente faciale

Trăiește perfecțiunea facialelor prin tehnici și protocoale non-invazive, care îmbunătățesc aspectul, sănătatea și funcționalitatea pielii.

Ne-am angajat sa găsim cea mai bună soluție pentru a vă bucura de beneficiile unui tratament corect al tenului. Vă punem la dispoziție o gamă completă de produse de înaltă calitate și servicii personalizate de îngrijire pentru a vă menține pielea sănătoasă, radiantă și luminoasă. Gama franțuzească premium, Biologique Recherche este cunoscuta pentru rezultatele lor uimitoare în îmbunătățirea texturii pielii, iar gama Babor este renumită pentru standardele lor ridicate de calitate și inovație în domeniul îngrijirii tenului.

BIOLOGIQUE RECHERCHE

Gama premium Biologique Recherche servește exclusiv profesioniștilor în frumusețe și promite tratamente eficiente, personalizate pe nevoile pielii tale. Construit pe baza expertizei esteticienilor și a unei înțelegeri avansate a fiziologiei pielii, Biologique Recherche se concentrează pe dezvoltarea unei metodologii unice de tratament, care combină produse selecte cu tehnici specifice de aplicare.

BABOR

Gama de produse BABOR reprezintă o alegere de încredere pentru îngrijirea pielii la cel mai înalt nivel. Cu peste 60 de ani de experiență în industria cosmetică, BABOR oferă soluții personalizate pentru nevoile specifice ale pielii tale. Formule inovatoare, ingrediente de calitate și cercetarea avansată stau la baza produselor, asigurând rezultate vizibile și durabile. Cu BABOR, frumusețea ta primește atenția pe care o merită.

Tratamente faciale Babor

BABOR HSR

Pentru lifting facial

Babor HSR LIFTING este un tratament facial special conceput pentru a îmbunătăți calitatea pielii ce foloseste o multitudine de complexe inovatoare pentru fermitate, tonifiere și lifting. Ajută la refacerea și regenerarea țesuturilor de la nivelul tenului protejând colagenul și fibrele de elastină, astfel pielea devine vizibil mai tânără. Tehnicile de masaj folosite pentru ridicare și întărire sunt combinate cu o cremă intens reparatoare pentru a maximiza rezultatul final.

90’ 690 lei

TRATAMENT BABOR SKINOVAGE

Pentru revitalizarea tenului

Tratamentul SKINOVAGE este un tratament 100% personalizabil în funcție de nevoile tenului, asftel încât vă veți bucura de o experiență creată special pentru dumneavoastră. Tratamentul oferă o exfoliere blândă a pielii ce ajută la absorbția ingredientelor active din fiolele Babor concepute pentru a oferi pielii un boost de hidratare, calmare și luminozitate.

60’ 460 lei Preț la ofertă – 230 lei
Regulamentul campaniei poate fi accesat: belaqva.com 
Ofertă valabilă: 15.05.2024 – 15.08.2024

by AROMATHERAPY ASSOCIATES

THE REFINERY ESSENTIAL

Facialul care îți redă senzația de ten hidratat și împrospătat, folosind beneficiile nutritive ale uleiurilor esențiale și ale extractelor naturale. Tenul devine luminos, cu un aspect curat și îngrijit. Se masează și scalpul pentru un plus de confort și relaxare.

60’ 305 lei

ESSENTIAL ROSE

Uleiurile pe bază de trandafir ajută la recondiționarea tenului sensibil sau normal,
hidratându-l în profunzime. Rezultatul acestui ritual luxuriant este o piele mai fină și o stare de spirit echilibrată.

60’ 305 lei

Tratamente faciale Biologique Recherche

SKIN INSTANT

Analiza nevoilor specifice pielii tale

Evaluarea și diagnosticarea sunt efectuate cu ajutorul sistemului Skin Instant© Lab. Include o analiză vizuală, un chestionar și măsurători specifice, pentru a permite elaborarea unui protocol de tratament personalizat care să corespundă exact nevoilor tale.

30’  171 lei

SECONDE PEAU TREATMENT

Pentru regenerarea și reîntinerirea pielii

O premieră mondială în estetica profesională, acest tratament de regenerare și lifting este creat folosind o mască electrospun ale cărei nanofibre sunt impregnate cu 80% acid hialuronic farmaceutic, pentru Skin Instant©-ul afectat de semnele îmbătrânirii.

90’  1476 lei

TRIPLE LIFT WITH REMODELLING FACE

Pentru întinerirea pielii

Tratament inovativ pentru tonifierea și fermitatea Skin Instant©-ului flacid și lipsit de tonus. Conturul feței, gâtului și decolteului sunt redefinite și pielea revitalizată.

120’  1230 lei

SOIN BIOSENSIBLE

Pentru calmarea pielii

Un tratament care stabilizează Skin Instant©-ul fragil sau reactiv. Pielea feței, gâtului și decolteului rămâne calmă și catifelată.

60’  710 lei

BOOSTER VIP OXYGEN TREATMENT

Pentru o piele radioasă

Un tratament de stimulare și detoxifiere a epidermei, ce reoxigenează pielea, ideal pentru Skin Instant©- ul tern, sufocat de poluarea urbană. Tenul dobândește o strălucire incredibilă, pielea este luminoasă și revitalizată.

60’  710 lei

MASQUE EXFOLIANT P50

Pentru o piele luminoasă

Un tratament regenerant de exfoliere pentru Skin Instant©-ul keratinizat și pentru pielea cu microprofil neregulat. Tenul devine uniform, neted și radiant.

60’  710 lei

MC 110 TREATMENT

Pentru a combate ridurile

Un tratament ce netezește liniile fine și ridurile pentru Skin Instant©-ul tern. Pielea feței, gâtului și a decolteului este tonifiată și redefinită.

60’  710 lei

PEELING AUX ACIDES DES FRUITS

Pentru o piele frumoasă

Un tratament exfoliant și revitalizant pentru Skin Instant©-ul tern, keratinizat, cu riduri. Pielea este catifelată și tonifiată.

60’  710 lei

SEBUM REBALANCING TREATMENT

Pentru o piele luminoasă

Un tratament ce controlează excesul de sebum de pe suprafața pielii și detoxifiază Skin Instant©-ul seboreic și cu predispoziție acneică. Pielea este purificată și uniformizată, în timp ce porii sunt închiși.

60’  710 lei

SOIN LIFT CVS

Pentru o piele tonifiată

Un tratament de exfoliere și lifting combinat cu tehnici de masaj pentru Skin Instant©-ul matur. Pielea este netezită, tonifiată și revitalizată.

60’  710 lei

SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT

Pentru o piele tonifiată

Un tratament de recondiționare ce tonifică pielea, adecvat pentru toate tipurile de Skin Instant©. Pielea feței, gâtului și a decolteului este drenată, uniformizată și tonifiată.

90’  710 lei

SOIN HIDRECLAT

Pentru o piele tonifiată

Un tratament de hidratare ce pune în valoare tenul, creat pentru Skin Instant©- ul deshidratat. Pielea dobândește mai multă fermitate.

60’  540 lei

Add-on Facial

Poți opta pentru o experiență în plus a tratamentului tău facial, alegând din lista următoare:

CO-FACTORS FOR A TARGETED AND INTENSIVE TREATMENT

Co-factori pentru un tratament intensiv și eficient. Pentru rezultate rapid vizibile, vă recomandăm să încheiați tratamentul cu o mască preformată (Biologique Féérie, Biovecteur Marin, Masque Pigm 400 sau Patchs Défatigants Yeux) care urmărește conturul feței pentru a oferi un tratament eficient și intensiv.

245 lei

REMODELING FACE

Intensifică rezultatele tratamentelor noastre. Un tratament bioelectric care combină puterea a trei curenți (galvanic, mediu și de frecvență înaltă) pentru un efect imediat și de lungă durată.

245 lei

Scroll to Top