Specialiști Spa by BELAQVA

Alexandra Irimia

Estetician

Alexandra are experiență ca estetician de peste 3 ani și este foarte dedicată muncii ei.
Profesia sa reprezintă propria sa pasiune, experimentând o satisfacție profundă atunci când observă rezultatele imediate și de durată, reflectate pe fețele strălucitoare ale clienților săi.

Andreea Dobra

Estetician

Este pasionată de studiul formulării produselor cosmetice și tot ceea ce ține de piele pentru a putea oferi clienților cele mai bune soluții potrivite nevoilor lor. Andreea a ales să lucreze în acest domeniu deoarece reprezintă o sursă de împlinire și își dorește ca fiecare client care trece pragul să aibă parte de o experiență pozitivă și memorabilă.

Cristina Darie

Specialist Remodelare corporală și Epilare definitivă

Cu o expertiză de 8 ani în domeniul beauty, Cristina înțelege cât de importantă este nevoia de remodelare corporală. Cunoștințele și abilitățile ei sunt direct proporționale cu dorința de a ajuta femeile în procesul lor de schimbare a formei și dimensiunilor corporale. Specializată și în epilarea definitivă, ea aduce o abordare completă și profesională pentru a asigura clienților rezultate durabile și satisfăcție pe termen lung.

Muna Tamag

Maseur Terapeut

Cu o experiență de 3 ani în calitate de maseur terapeut, Muna abordează fiecare aspect al muncii sale cu pasiune. Acest aspect reflectându-se prin atenția și grija pe care le acordă fiecărei persoane cu care interacționează zilnic. Prin abilitățile sale de masaj, oferă soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților, realizând astfel o terapie profundă și benefică pentru fiecare persoană.

Palungwa Bhawana

Maseur Terapeut

Cu o experiență semnificativă în domeniul maseurii terapeutice, Palungwa Bhawana este o specialistă ale cărei mâini sunt desemnate ca fiind magice. Prin abilitățile sale remarcabile în arta masajului, ea a ajutat semnificativ zeci de persoane, să experimenteze relaxarea profundă și să se încarce cu o energie revigorantă.

Mihaela Angheru

Maseur Terapeut

Mihaela face parte din echipa Spa by BELAQVA de peste 9 ani și are o experiență excepțională ca terapeut maseur, specializat în masaj anticelulitic. Zeci de cliente fidele se bucură atât de rezultatele obținute peste ani, cât și de personalitatea ei optimistă si prietenoasă.

Muna Danuwar

Maseur Terapeut

Prin feedback-ul elogios primit constant de la clienții săi, și-a clădit un renume solid la Spa by BELAQVA. Cu recenzii extrem de pozitive, care vorbesc de la sine, Muna este fata cu mâinile de aur și o sursă constantă de bucurie și satisfacție pentru clienții noștri.

Roxana Ghiroaga

Maseur Terapeut

Este dedicată artei vindecării prin masaj și strălucește prin profesia sa ca maseur terapeut.
Răbdarea și atenția la nevoile clienților este ghidul ei în a oferi mereu cele mai bune rezultate. Experiența bogată în acest domeniu i-a deschis numeroase căi spre dezvoltare personală, reprezentând unul dintre motivele profunde pentru care a ales acest drum.

Rai Subindra

Maseur Terapeut

Plină mereu de viață și cu zâmbetul pe buze, Rai Subindra este o prezență strălucitoare. Cu o căldură inconfundabilă și empatie pentru fiecare client, poziția sa de maseur terapeut i se potrivește perfect. Tratând fiecare nevoie cu o energie pozitivă contagioasă, reușește să transpună această atmosferă îmbucurătoare prin masaj, oferind astfel nu doar un tratament, ci și o experiență de vindecare cu adevărat specială

Raoul Alexandru Bucur

Maseur Terapeut

Fost atlet de performanță, cu numeroase medalii naționale, acum este maseur terapeut și asistent medical generalist. Cu o experiență de 6 ani în clinici de recuperare, este specializat în recuperare sportivă, recuperare medicală și masaj terapeutic. Îi place foarte mult să ajute oamenii și se bucură cel mai mult atunci când munca sa aduce un beneficiu semnificativ pentru ei.

Scroll to Top