Camera de relaxare

Zona de relaxare reprezintă un element foarte important. Imaginația și creativitatea nu au limite în construirea unei mici oaze. 

Lumina atent reglată și paleta noastră de culori în tonuri calde adaugă o atmosferă plăcută și prietenoasă, creând un spațiu perfect pentru a vă elibera mintea de grijile cotidiene. Un peisaj sonor lin și aromaterapia subtilă completează această experiență, creând o simfonie de senzații care vă vor relaxa complet.

Fie că sunteți în căutarea unui loc liniștit pentru meditație sau doar doriți să vă eliberați de stres, camera noastră de relaxare cu fotolii ergonomice vă așteaptă să vă bucurați de fiecare moment. Este un spațiu gândit pentru a vă îmbunătăți bunăstarea și a vă reîncărca bateriile.

Fiecare culoare, formă, sunet lumină, aromă și material sunt selectate pentru a vă calma și purifica toate simțurile revitalizându-le pentru noi senzații. Căldura și ergonomia fotoliilor asigură o senzație extremă de confort și relaxare.

Respiră adânc. Lasă aerosolii fini din cabina de sare să elimine stresul și să reducă inflamația. Evadează și experimentează șezlongurile noastre ergonomice și special încălzite pentru confortul și destinderea mușchilor obosiți. 

Informații generale

Scroll to Top