BELAQVA #StaySafe

Reguli de siguranță

CURĂȚENIE

Vom lua măsuri suplimentare, pe lângă procedurile obligatorii, de curățare profundă și dezinfectare de mai multe ori în timpul zilei și peste noapte. Pe parcursul zilei, la necesitate, vom delimita anumite zone din club prin marcaje, pentru a suplimenta nivelul de dezinfecție.

DEZINFECTARE

Produse dezinfectante prin parteneriatul cu ECOLAB, pe bază de alcool, demonstrate ca fiind eficiente împotriva virusului COVID-19, vor fi utilizate pentru toate procesele de curățare continuă și profundă.

PROGRAMUL DE FUNCȚIONARE

Programul de funcționare este: L – V: 7 – 23, S – D: 8 – 22.

Vom ajusta orele de funcționare ale clubului pentru a permite curățarea și dezinfectarea peste noapte.

CLASELE DE AEROBIC

Între clasele de aerobic vom aloca un timp de siguranță pentru dezinfectarea aparaturii și a sălilor aferente în cluburile BELAQVA.

Reguli de igienă

DEZINFECTARE

Vom solicita membrilor, precum și vizitatorilor să folosească produse de dezinfectare a mâinilor atunci când intră în club și frecvent pe toată durata vizitei. Produsele de dezinfectare pentru mâini vor fi disponibile și marcate în cluburile BELAQVA.

SOLUȚII UTILIZATE

Membrii cluburlor BELAQVA vor folosi soluțiile de dezinfectantare profesională ECOLAB pentru a curăța echipamentul înainte și după utilizarea acestuia, pe lângă protocoalele de curățare deja existente.

VERIFICAREA STĂRII DE SĂNĂTATE

La intrarea în cluburile BELAQVA vom lua temperatura individual atât personalului, cât și oaspeților. Echipamentele de verificare a temperaturii nu înregistrează și nu deține niciun fel de soft de scanare facială sau de altă natură. În cazul persoanelor cu temperatură mai mare de 37,3 grade, accesul nu le va fi permis.

Vom solicita membrilor să informeze managerul clubul BELAQVA, dacă sunt testați pozitiv COVID-19 în termen de 14 zile de la ultima vizită în clubul nostru.

ECHIPAMENTUL DE PROTECȚIE

Echipele BELAQVA vor fi dotate cu echipament de protecție: pentru față și mâini. De asemenea, vom solicita tuturor membrilor să poarte mască pe toată durata vizitei în club, dar nu și în timpul antrenamentelor intense, conform normelor în vigoare.

La recepție am instalat panouri de siguranță, pentru un plus de protecție. Vom ruga membrii cluburilor BELAQVA să utilizeze cardul sau telefonul pentru plățile în siguranță. Am instalat în cluburile noastre în multiple zone semnalizatoare privind disntațierea, dezinfectarea și alte informații utile.

Zonele cluburilor BELAQVA

RECEPȚIE

  • Vom dezinfecta deskurile și aparatura aferentă, telefoanele, computerele și sistemul de plată și întregistrare pe toată durata zilei;
  • Vom verifica temperatura oaspeților clubului, iar dezinfectarea mainilor la intrarea în club este obligatorie;
  • Pe durata accesului în club (mai puțin antrenamentul intens), purtarea măștii este obligatorie.

SALA DE FORȚĂ

  • Vom reduce numărul de echipamente disponibile, prin rotație pentru confortul oaspeților și le vom dezinfecta conform;
  • În timpul antrenamentelor personale, membrii vor respecta distanțarea socială, în timp ce antrenorii vor purta măști de siguranță.

CLASELE DE AEROBIC

  • Accesul în sălile de aerobic for fi disponibile cu cel puțin 10 minute înaintea începerii claselor, iar participanții vor folosi dezinfectant pentru mâini înainte de acces.
  • Vom ruga participanții la clase să dezinfecteze atât înainte cât și după aparatura utilizată în timpul claselor de aerobic.

VESTIARE

  • Vestiarele vor fi dezinfectate pe tot parcursul zilei, inclusiv noaptea, în toate zonele acestora: toalete, lavoar, canapele, etc.

Citește și despre...

Scroll to Top