Reînnoiește-ți abonamentul BELAQVA online

Acum nu mai trebuie să-ți faci griji că îți expiră abonamentul. Poți să-l reînnoiești direct din aplicația Belaqva Active Wellness sau de pe website-ul nostru și să-l plătești pe loc.

Cum să-ți reînnoiești abonamentul din aplicația de mobil

În aplicația de mobil, accesează secțiunea CUMPĂRĂ ABONAMENT, alege clubul în care vrei să te antrenezi, iar apoi poți alege abonamentul care ți se potrivește. 

În următorul pas vei alege data de început a abonamentului și vei completa numărul de telefon și adresa ta. După ce ai completat toate câmpurile vei fi redirecționat către platforma de plăți online mobilPay de la Netopia Payments, unde vei realiza plata online cu cardul bancar.

Îndată ce plata este confirmată, abonamentul tău va fi activat automat și va putea fi utilizat din data pe care ai ales-o. 

UPfit.today

Cum îți reînnoiești abonamentul de pe website

Poți să-ți reînnoiești abonamentul și de pe website-ul nostru. Nu trebuie decât să accesezi secțiunea CUMPĂRĂ ABONAMENT și să parcurgi cei patru pași simpli.

Te autentifici cu adresa de e-mail și codul PIN, apoi îți selectezi abonamentul pe care ți-l dorești, îi setezi data de început, iar apoi vei fi redirecționat către platforma de plăți online mobilPay de la Netopia.

Imediat după ce plata este procesată, abonamentul tău va fi activ.

Citește și despre...

Scroll to Top